GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Θαλασσινά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Μάρτιος 25, 2017, 03:36:32 πμ



Τίτλος: Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials
Αποστολή από: hambo στις Μάρτιος 25, 2017, 03:36:32 πμ
500 γρ μπακαλιαρος  φρεσκος η με αλατι( ξαλμιρισμα)
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
αλατι 1 κουταλια της σουπας
ζαχαρη 1 κουταλια του γλυκου
4 σκελιδες σκορδο
Ελαιολαδο μισο ποτηρι του κρασιου
λιγο μαυρο πιπερι
Κρασι λευκο οσο χρειαστει

Λιωνουμε παρα πολυ καλα τον μπακαλιαρο  με τα χερια αλλά και με ενα πηρουνι (να μην εχει κοκκαλακια)
ριχνουμε το αλατι μας την ζαχαρη το πιπερι και το ελαιολαδο  και λειωμενες τις σκελιδες και ανακατευουμε καλα
σιγα σιγα ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε και ριχνουμε σταδιακα και το λευκο κρασι μας
θελουμε το μειγμα μας να μην ειναι σφικτο αλλα  οχι και  νερουλο

Λαδονουμε την φορμα μας και ψηνουμε στους 170 βαθμους αερα για 50 λεπτα.(Αναλογα με τον φουρνο μας)


Ωραια παρεα με φασολαδα