GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2024, 05:35:49 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum Σύνθετη αναζήτηση
  Εμφάνιση μηνυμάτων
Σελίδες: « 1 ... 5 6 7 [8] 9 »
106  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Ζυμη πιτσας hambo specials 2 στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 13:21:43 μμ
2 σακουλακια τρυμενη φρυγανια
5 αυγα
αλατι πιπερι
50 γρ γαλα
τα ανακατευουμε μεχρι να εχουμε ενα ομοιογενες μειγμα 

λαδωνουμε το ταψι μας και βαζουμε το μειγμα μας για 2 λεπτα στους 200 βαθμους
 το  βγαζουμε και βαζουμε πανω τα υλικα της αρεσκειας μας .Και ξανα τοποθετουμε το ταψι μας στο φουρνο.
107  Μαγειρέματα / Κρεατικά / Απ: Αρνι μπουτι hambo specials στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 13:13:50 μμ
Κανε το οπως το κανεις με πατατες
108  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Απ: Ζυμη πιτσας hambo specials 1 στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 09:07:55 πμ
Μονο μπυρα και αλευρι  λαδι βαλτε στο ταψι
109  Μαγειρέματα / Γλυκά / Απ: cake hambo specials στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 09:05:59 πμ
Ναι το ποτο και αν θελεις να βαλεις σιροπι  100gr εγω χρησιμοποιω  το σιρoπι  ROYTIN
110  Μαγειρέματα / Κρεατικά / Πανε hambo specials στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 15:28:02 μμ
Aνακατεψτε κατα το ιμιση της φρυγανιας σας με τρυμενα φουντουνια ναι τα "Γαριδακια"
ΔΗΛ 1 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ

Καλο παναρισμα
111  Μαγειρέματα / Κρεατικά / Αρνι μπουτι hambo specials στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 15:22:36 μμ
Αρνι μπουτι στο φουρνο 


1 κεσεδακι γιαουρτι /   χυμο απο μισο λεμονι / λιγο ανιθο  τα ανακατευουμε και με το μειγμα μας πασαλειβουμε το μπουτι  μας

το αλατιζουμε πριν το μπουτι.
112  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Ζυμη πιτσας hambo specials 1 στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 15:17:02 μμ
Φτιαχτε την ζυμη σας μονο με μπυρα        αλευρι- μπυρα
113  Μαγειρέματα / Γλυκά / cake hambo specials στις: Δεκέμβριος 30, 2009, 15:14:17 μμ
φτιαχνουμε το κεικ οπως στις οδηγιες που ειναι  στην συσκευασια απο το  αλευρι . Δεν βαζουμε μεσα πορτοκαλι αλλα στο 1/2 kg αλευρι   100γρ baylies.

Επισης  πολυ ωραιο γινετε εαν βαλουμε σιπορι βανιλιας αυτο που ειναι για τον καφε  στο 1/2 kg αλευτι 100 γρ σιροπι.

114  Μαγειρέματα / Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια / Φακες Hambo specials στις: Δεκέμβριος 29, 2009, 08:39:08 πμ
Σοταρετε  μπεικον και φτιαξτε τις παραδοσιακες φακες Πριν ξεκινησετε να προσθεσετε τα υλικα στην κατσαρολα .
115  Μαγειρέματα / Λαχανικά / Απ: Xορτα Ηambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:31:10 πμ
κανονικα ολα μαζι και τα ανακατευουμε
116  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Απ: Γαυροψωμο hambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:28:42 πμ
Καλημερα στην φορμα σιλικονης λιγο λαδι σε ταψι  των 25cm 50 gr λαδι για εχει και ο γαυρος

σε 1 και 20 λεπτα στους 180 βαθμους
117  Μαγειρέματα / Σαλάτες - Φρούτα / Καβουροσαλατα Ηambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:20:56 πμ
 4 πακετα sticks καβουροψυχα  απο τα super market στα κατεψυγμενα

2 καροτα μεγαλα

1/2 ματσακι μαιντανο

2 μεγαλες κουταλιες της σουπας μαγιονεζα

αλατι /πιπερι

βραζουμε για 4 λεπτα τα sticks τα οποια  τα αφαιρουμε απο το νερο και με τα χερια μας τα κανουμε ινες  και τα βαζουμε σε ενα σουρωτηρι

Τριβουμε το καροτο στον τριφτη (χοντρο) και βραζουμε το καροτο μας τριμμενο για 5 λεπτα  και το ριχνουμε σε αλλο σουρωτηρι να φυγουν τα πολλα υγρα

ψιλικοβουμε τον μαιντανο


αφου εχουν σταγγιζει τα υλικα μας αναμειγνιουμε την καβουροψυχα το καροτο αλατι/πιπερι μαιντανος και η μαγιονεζα  / ετοιμο
118  Μαγειρέματα / Λαχανικά / Xορτα Ηambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:07:47 πμ
Οταν ειναι ετοιμα μετα απο το βρασιμο τα χορτα μας  μπορουμε να τα σταγγιζουμε καλα και να τα κανουμε τηγανιτα με αυγα .

ολλες οι προτιμησεις σε χορτα.
119  Μαγειρέματα / Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια / Φασολαδα hambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 08:02:54 πμ
Βαλτε στην παραδοσιακη φασολαδα ζαμπον  σε μικρα κιβακια μετα απο το πεταμα της πρωτης βρασης.
120  Μαγειρέματα / Πίτες - Ψωμιά / Γαυροψωμο hambo specials στις: Δεκέμβριος 28, 2009, 07:59:27 πμ
1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης
1 κυβο η η φακελακι ξηρη μαγια
1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι
150 γρ γαυρος φρεσκος

Ζυμωνουμε τα υλικα μας αλευρι  μαγια  αλατι    και αφηνουμε για 1 και 1/2 της ωρας να μας φουσκωσει η ζυμη.

Κοβουμε τις ουρες και αφαιρουμε το κοκκαλακι απο μεσα ανοιγοντας στα δυο τον γαυρο.

αφου εχουμε την ζυμη φουσκωμενη αναμειγνυουμε το γαυρο μας ζυμωνοντας .

τοποθετουμε σε φορμα σιλικονης για καλυτερο αποτελεσμα
Σελίδες: « 1 ... 5 6 7 [8] 9 »