Γεια σας και από μένα!!!
Πολλές απορίες βλέπω μαζεμένες!
Καλά κάνετε κορίτσια, έτσι να τα λύνουμε από την αρχή όλα!!!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Γιαούρτι 2% = 1 μονάδα (απεριόριστη ποσότητα)
Μανιτάρια φρέσκα και μανιτάρια κονσέρβας = 0 μονάδες (απεριόριστη ποσότητα)
Κουλούρι Θεσσαλονίκης ή Σιμίτι = 2 μονάδες/ τεμάχιο
Σοκολάτα υγείας = 1 μονάδα/ 2-3 κομματάκια
Κακάο = 0 μονάδες
Παστέλι με αμύγδαλα= 3 μονάδες
Κάστανα: 1 μονάδα
ξηροί καρποί - αμύγδαλα-καρύδια-σταφίδα= 1 μονάδα/ χουφτίτσα
Βρώμη ή Νιφάδες βρώμης= 1 μονάδα
Φυσικός χυμός πορτοκαλάδας= 0 μονάδα
Γάλα σκόνη= 1 μονάδα
Μουστάρδα= 0 μονάδα (αν δεν έχει ζάχαρη πρόσθετη, αλλιώς 1)
Κορν φλάουρ= 1 μονάδα
Κριτσίνια ολικής=1 μονάδα τα 2 ή 2 αν έχουν σουσάμι
Σπανακόπιττα=2 μονάδες αν δεν έχει τυρί, αυγά, ρύζι τα 3 κομμάτια, ανάλογα τα υλικά δηλαδή.
Σταφιδόψωμο=4 τουλάχιστον
fei, παρακαλώ μην κάνεις συνεχόμενες δημοσιεύσεις, να τροποποιείς την τελευταία σου, αντίκειται στους κανόνες του forum.
eleenik, να τρως και ενδιάμεσα το πρωί, θέλω καύσεις!!!
Crisάκο να δώσεις πολλά
στο γλυκούλι μας!!!
Genni3, μη χάνεσαι!!!
Έφαγα τα γεμιστά μου και τώρα πίνω ένα βραστάρι, έχω δυο ωρίτσες προπόνηση το απόγευμα, το βράδυ ίσως βγω για κανά ποτάκι, εσείς;