GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 20:04:50 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Κρεατικά
| | | |-+  Μπιφτεκια Τι να λεμε Hambospecials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μπιφτεκια Τι να λεμε Hambospecials  (Αναγνώστηκε 19862 φορές)
« στις: Νοέμβριος 02, 2013, 23:55:46 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
Για τηγανι -κοκκινιστα η φουρνο μοσχαριος κιμας
Για σχαρα χοιρινος λαιμος κιμας

Οσο και ο κιμας που θα χρησιμοποιήσουμε σε βαρος τοσο και τα λουκανικα.
Δηλ αφαιρουμε την εξωτερικη μεμβρανη του λουκανικου η εντερο για καποιους
και ζυμωνουμε παρα  μα παρα πολυ  καλα με τον κιμα μας και τα υπολοιπα υλικα.

Επισης για την σχαρα παει παρα πολυ και το ξυσμα απο λεμονι.

Για το τι λουκανικα εγω χρεισιμοποιω με πρασο χωριατικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 03, 2013, 00:27:40 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Νοέμβριος 03, 2013, 11:12:16 πμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Και δεν βάζουμε τίποτα άλλο?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Νοέμβριος 04, 2013, 00:35:16 πμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
Βαζουμε οτι και στα μπιφτεκια που φτιαχνουμε αλλα προσεξε το αλατι.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #3
« στις: Νοέμβριος 04, 2013, 19:14:06 μμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Μμμμμ ωραία ιδέα. Θα τα δοκιμάσω.  Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω