GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 04:19:42 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Να το πετάξω το σχαροτήγανο;
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Να το πετάξω το σχαροτήγανο;  (Αναγνώστηκε 4541 φορές)
« στις: Μάιος 08, 2015, 19:50:30 μμ »
CrazyEce91 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Μάι, 2015

Προφίλ
Καλησπέρα,αγόρασα ένα σχαροτήγανο πρίν 6 μήνες.Toυ έκανα σχετικά συχνή χρήση (2-3 φορές την εβδομάδα) και χρησιμοποιούσα μόνο μια πλαστική σπάτουλα για να γυρίζω το κρέας.Τον τελευταίο καιρό άρχισε να ξεθωριάζει η μαύρη επικάλυψη στο κέντρο και να φαίνεται το μέταλλο από κάτω.Έχω ακούσει οτι το υλικό αυτό είναι καρκινογενές  κτλπ .Ισχύει ή δεν πειράζει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το σκεύος;Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες για να δείτε για τι πράμα μιλάω.
Εικόνα 1
Εικόνα 2
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω