Αχαχα Μαιρη μου, πολύ γέλασα με τον τίτλο σου
Λοιπόν, πάμε από την αρχή. Καταρχήν, η διαδικασία δεν είναι τόσο πολύπλοκη για το γέμισμα. Όλη η ιστορια είναι να ετοιμάσεις τη γεμιση, και το "κλείσιμο" στη ζυμη είναι απλά θέμα εμπειρικό. Ίσως να έπρεπε να έχω διευκρινίσει στο σχόλιο μου στη συνταγή ότι δε τα βάζω για τηγάνισμα στη φριτέζα αλλά σε τηγάνι με αρκετό μεν λάδι αλλά όχι να πνίγονται. Ούτε αυτά με τον κιμά ούτε τα άλλα (παρεπιμπτόντως σήμερα έφτιαξα κι εγώ πιροσκί και είπα για να γλιτώσω το τηγάνι να τα φτιάξω στη φριτέζα όπως εσύ. Έγιναν πολύ καλά αλλά λίγο πιο σκληρά από ότι συνήθως). Για το κλείσιμο δεν καταλαβαίνω τι δεν πήγε καλά. Από οτι λες η γέμιση σου ήταν σφιχτή -δεν είχε υγρά- και η μπεσαμέλ σου ήταν σφιχτή. Δεδομένο είναι ότι σου έσκαγαν γιατι χυνόταν η γέμιση με τα υγρά στο καυτό λάδι. Αυτό συμβαίνει και με αυτά του τυριού όταν τα φτιαχνουμε αν δεν κλείσουν καλά χύνεται.
Στη γέμιση νομίζω όλα τα έκανες σωστά. Στο κλείσιμο τα κλείνουμε όπως κι αυτά με το τυρί και την πατάτα. Απλά ανοίγουμε το ζυμαράκι και αφού γεμίσουμε το πλάθουμε στα χέρια μας. Μήπως δεν άφησες τον κιμά-τη γεμιση γενικά- να κρυώσει και γι αυτό δυσκολεύτηκες? Όχι μην τα φτιάξεις μπιφτεκάκια την επόμενη φορά θα σου γίνουν πολύ σφιχτά και πίστεψε με δε θα σας αρέσει.
Πάντως επειδή πολύ στεναχωρήθηκα που έδωσα ελειπείς οδηγίες, προσφέρομαι να επανορθώσω. Είσαι καλεσμένη μου να τα φτιάξουμε και να τα δοκιμάσουμε παρεούλα