GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2014, 11:37:16 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΛΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΤΟ ΜΠΕΛΟ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ  (Αναγνώστηκε 7706 φορές)
« στις: Αύγουστος 01, 2007, 15:27:32 μμ »
LITSA5
Επισκέπτης
Πυ ειναι η συνταγη με τα μανιταρια πορτομπελο γεμιστα ?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Αύγουστος 01, 2007, 16:02:53 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει στις συνταγές, και η μαργαριτα είπε
ατομικα μεγαλα μανιταρια  με λαιτ γεμιση κα ιψημενα στο φουρνο τα άλλα τα συμπλήρωσα
εγώ. χαχα!!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 10:46:40 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.137
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
επανερχομαι σε λιγο με τη συνταγη δωστε μου λιγο χρονο να ψαξω στα γραπτα μου για τη γεμιση.ναι οντως μανιταρια πορτομπελο εννουσα λια με μεγεθος οσο μια αγκιναρα περιπου.
τα ξαναλεμε σε λιγο
φιλια
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #3
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 11:04:25 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.137
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
λοιπον
μανιταρια γεμιστα στο φουρνο με τυρι
υλικα:
μανιταρια μεγαλα πορτομπελλο μεγεθος οσο μια αγγιναρα
φετα
ρεγγατο ή κεφαλογραβιερα
παρμεζανα
μπεικον
ενα ασπραδι αυγου
λιγο δυοσμο
λιγο καρυδι τριμμενο καλα
λιγο παπρικα(προαιρετικα)
τυρι που λιωνει τυπου γκουντα για το πασπαλισμα

εκτελεση
βαζουμε σε ενα τεφαλ το μπεικον να σωταριστει και να φυγει το λιπος του
μετα βαζουμε το μπεικον τα τυρια και το καρυδι το τριμμενο στο μουλτι να αλεθουν και να αναμιχθουν καλα
προσθετουμε στο μειγμα το ασπραδι,το δυοσμο και την παπρικα
και γεμιζουμε τα μανιταρια μας
τα βαζουμε σε βουρυρωμενο πυρεξ με λιγο νερακι και σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο στην αρχη να βγαλουν τα υγρα τους κα ινα αρχισει να ψηνεται το μανιταρι.μετα βγαζουμε το αλουμινοχαρτο πασπαλιζουμε απο πανω με τριμμενο τυρι και τα αφηνουμε να ξεροψηθουν και να λιωσει το τυρι.
σερβιρονται ατομικα
φιλια μαργαριτα
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #4
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 11:08:56 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.137
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
τελικα η γεμιση δεν ηταν τοσο λαιτ απλα το λαιτ στο μυαλο μου  μαλλον αφορουσε το μανιταρι αλλα μην ανησυχειτε δεν ειναι και τοσο  βαρια μια κουταλια της σουπας ισως και 2 το πολυ γεμιση χωραει στο καθε μανιταρι.
καλη επιτυχια
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #5
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 11:12:03 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.137
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
επισης να πω, ενα ενα τα θυμαμαι
οτι η συνταγη ελεγε ενα αυγο εγω εβαλα μονο το ασπραδι και μια φορα αντεκατεστησα τη φετα με ανθοτυρο και μια αλλη φορα με κατικι δομοκου αλλα δεν ηταν το ιδιο αλλο πραμα με τη φετα.
εσεις μην περιοριστειτε βαλτε οτι τυρι θελετε και οσο θελετε ακομα μπορειτε να προσθεσετε αντι για δυοσμο πιπερια κτλ.
φιλια 
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #6
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 11:21:43 πμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Γέμιση μανιταριών
Σου γράφω 2 γεμίσεις που χρησιμοποιώ σε απλά ή πόρτο-μπέλο μανιτάρια.
1) τσένταρ με κεφαλοτύρι ή γραβιέρα(πικάντικο τυρί) , λίγο σκόρδο και λίγο μαϊντανό. Πολτοποιείς
    και αφού βγάλεις τα κοτσάνια ,γεμίζεις τα μανιτάρια και ψήνει ακόμα και στο φούρνο μικροκυμάτων.

2) Ψήνεις τα μανιτάρια πορτο-μπέλο από τη λεία πλευρά πρώτα και μετά τα γυρίζεις και γεμίζεις με πέστο
    το βαθούλωμα. Σερβίρεις με φετάκια ντοματούλας Σαντορίνης!!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #7
« στις: Αύγουστος 02, 2007, 11:24:00 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.137
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
αα πολυ ωραια και αυτα λια μου ετσι για να πορευομαστε τα μαινιταρια τα λατρευω
φιλιααααααααα
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω