GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2024, 08:43:00 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Πίτες - Ψωμιά
| | | |-+  Κιμαδοπιτα Ηambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κιμαδοπιτα Ηambo specials  (Αναγνώστηκε 26167 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 14:09:51 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
1/2 kg  κιμα μοσχαρισιο
1  φρεσκο κρεμυδι ψιλικομμενο
1 ντοματα στον τρυφτη
1/2 κουταλακι ζαχαρη
1 κουταλακι αλατι
1/2 κουταλακι πιπερι
1/2 kg  τρυμμενο τυρι (gouda)
Δεν βαζουμε λαδι
 Το φτιαχνουμε σε ενα τηγανι
2 λεπτα το κρεμυδι  μετα ολα το αλλα υλικα για 10 λεπτα εκτος το τυρι

1/2  kg αλευρι για ολες τις χρησεις
1/2 κυβο μαγια η ενα φακελακι ξηρη μαγια
νερο

φτιαχνουμε την ζυμη μας και την αφηνουμε 1 1/2 ωρα για να φουσκωσει

Ανοιγουμε οσο μπορουμε την ζυμη μας  σε παχος  ριχνουμε τον κιμα μας πανω σε ολο το φυλλο που εχουμε φτιαξει αλλα να ειναι ζεστος ο κιμας και απο πανω το τυρι
περιμενουμε 5 λεπτα εχει μαλακωσει η ζυμη μας πολυ τοτε ανακατευουμε την ζυμη μαζι με τον κιμα μας και το τυρι μεχρι να γινουν ολα ενα ομειογενες μειγμα.

Λαδωνουμε ενα ταψι ριχνουμε μεσα το μειγμα μας και με το χερι  μας το στρωνουμε ομοιομορφα.
15 λεπτα στους  200 βαθμους


« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 17, 2010, 00:52:20 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Δεκέμβριος 31, 2009, 14:22:24 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
τΕΛΙΚΆ  χΆΜΠΩ ΜΟΥ Η ΚΟΥΖΊΝΑ ΣΟΥ  ΚΑΙ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙς ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ,

ΑΣ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΆΣΟΥΜΕ....! rose rose
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω