Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 28, 2024, 11:10:51 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Κρεατικά
Νεφραμια Χοιρινου με ροδι
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Νεφραμια Χοιρινου με ροδι (Αναγνώστηκε 25766 φορές)
«
στις:
Ιανουάριος 04, 2010, 16:18:54 μμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Νεφραμια Χοιρινου με ροδι
1 νεφραμια απο μικρο χοιρινο σε κοματια 1 kg
χυμος απο 2 ροδια 100 γρ αλλα υπαρχει και ετοιμος χυμος 100% στα super market
50 γρ μελι το καλυτερο για την συνταγη ειναι το μελι απο βανιλια ελατης εχει ενα ζαχαρη χρωμα
αλατι /πιπερι / ελαιολαδο
λιγο νερο κατι λιγοτερο απο μισο ποτηρι
σουσαμι προαιρετικα
αφου αλατισουμε το κρεας το τσιγαριζουμε μεχρι να παρει χρωμα αρκετα
κτυπαμε το μελι με το χυμο απο το ροδι και αφου εχουν ανακατευτει καλα πιχνουμε και το νερο μας και ανακατευουμε τελος το ριχνουμε στο κρεας μας
προσεχουμε κα μην κολλησει.οταν εχει τραβηξει τα υγρα δηλ τα περισσοτερα ειμαστε ετοιμοι και σβησουμε την εστια μας μπορουμε να ριξουμε λιγο σουσαμι εχει ωραια αισθητικη οψη το καθε κομματι χοιρινου.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...