Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 24, 2024, 06:33:42 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Θαλασσινά
Γαυρος Hambo specials
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Γαυρος Hambo specials (Αναγνώστηκε 25773 φορές)
«
στις:
Ιανουάριος 08, 2010, 19:47:01 μμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Γαυρος Hambo specials
1 1/2 kg Γαυρος
3 κρεμμυδια μεγαλα
αλατι πιπερι ριγανι
ελαιολαδο
1 ποτηρι νερο
1/2 ματσακι μαιντανος
Για να μην ταλαιπωρηθουμε στο γευμα καθαριζουμε τον γαυρο και βγαζουμε απο μεσα το κοκαλακι αφου μας εχει αφαιρεσει ο ψαρας τα κεφαλια
και τα αλατιζουμε και τα αφηνουμε για 15 λεπτα
χοντοκοβουμε τα κρεμυδια μας και τα βαζουμε μεσα σε ενα ταψι με ελαιολαδο και τα τοποθετουμε στον φουρνο για 15 λεπτα στους 180 βαθμους
βαζουμε μετα τον γαυρο μας στο ταψι με τα κρεμυδια και ενα ποτηρι νερο /πιπερι και τα ανακατευουμε και αφηνουμε στο φουρνο για 20 λεπτα στους 200 βαθμους
αφου εχουμε σβησει τον φουρνο μας ψιλοκοβουμε τον μαιντανο μας και το ριχνουμε πανω απο το γαυρο μαζι με την ριγανι μας και αφηνουμε για 10 λεπτα στον φουρνο μας που ειναι ηδη ζεστος.Ετοιμοι
Για οσους θελουν μπορουνε να βαλουν και χυμο απο ενα λεμονι η μετα στο πιατο τους αλλα μπορουνε να ριζουν και μια μεγαλη ντοματα στο ταψι σε ψιλες φετες πανω απο το γαυρο στην αρχη του ψησιματος
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Απάντηση #1
«
στις:
Ιανουάριος 09, 2010, 12:40:31 μμ »
Nena
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007
Απ: Γαυρος Hambo specials
Ωραίος ο γαύρος σου Χάμπο. Δοκίμασε να προσθέσεις λίγο ξίδι την ώρα που ρίχνεις το γαύρο στο φούρνο.
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...