GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 16, 2024, 16:02:17 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Κρεατικά
| | | |-+  Κοντοσουβλι Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κοντοσουβλι Hambo specials  (Αναγνώστηκε 27501 φορές)
« στις: Μάρτιος 30, 2010, 16:42:48 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
Για τα κιλα του χοιρινου κρεατος εξαρτατε απο το μηκος της σουβλας παρολα αυτα

χρησιμοποιουμε κρεας χοιρινο λαιμος χωρις κοκκαλο

μπολια αρνιου

τοποθετουμε το κρεας που το εχουμε κοψει για την σουβλα (οχι πολυ μεγαλα κομματια)σε ενα μεγαλο μπολ μαζι με κρεμυδια κομμενα σε ροδελες
ριχνουμε οσο αλατι θελουμε και μαυρο πιπερι και τα αφηνουμε απο το βραδυ για να το ετοιμασουμε το πρωι .(Παντος το κρεας μαζι με το αλατι -πιπερι και τα κρεμυδια πρεπει να μεινει
στη συντηρηση 6 ωρες.)

Οταν ειμαστε ετοιμοι περναμε τα κομματια στη σουβλα αμα θελουμε μπορουμε να περναμε εναλαξ και κρεμυδια.
Αφου εχουμε τελειωσει με το κρεας το τυλιγουμε με την μπολια απο το αρνι οσο μπορουμε ποιο σφιχτα τουλαχιστον 2 στρωσεις μπολια και απο πανω ενα σπαγγο για καλυτερο
δεσιμο.

Ψησιμο για τουλαχιστον 3 ωρες σε μετρια φωτια και ψηλα κανα 2ωρο.(Παιζει ρολο και το μεγεθος απο τα κομματια κρεατος)

Καλο πασχα και καλη Ανασταση
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Μάρτιος 31, 2010, 07:47:28 πμ »
mariaZ Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009

Προφίλ
Welcome back Hambo (Special)  Μεγάλο χαμόγελο up up up
Δεν έχω φτιάξει ποτέ κοντοσούβλι αλλά νομίζω οτι θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω