Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 29, 2024, 08:24:02 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια
Μαντι Hambo specials
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Μαντι Hambo specials (Αναγνώστηκε 25422 φορές)
«
στις:
Μάιος 08, 2011, 16:00:41 μμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Μαντι Hambo specials
300 gr αλευρι για ολες τις χρησεις
αλατι μια πρεζα(οσο αλατι πιανεις αναμεσα στα 2 σου δακτυλα)
νερο
Φτιαχνουμε τα ζυμαρι μας και το ανοιγουμε σε ψιλο φυλο και κοβουμε τετραγωνα κομματια
πχ 8cm x 8cm
500 gr κιμας αρνισιος η μασχαρισιος
1 κιλο κρεμυδια
αλατι
1/2 ποτηρι γαλα η νερο
πιπερι μαυρο
κοβουμε τα κρεμυδια σε πολυ μικρα κομματια και ανακατευουμε τον κιμα και το γαλα μαζι
το ζυμωνουμε κανα 5 λεπτο
Γεμιζουμε 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗς ΣΟΥΠΑς τα τετραγωνα κομματια απο την ζυμη μας και τα κλεινουμε(ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ) διαγωνιες γωνιες και τελος ενωνουμε τις αριστερες και τις δεξιες γωνιες
ΜΑΖΙ.
Για καλυτερη εφαρμογη στο κλεισιμο του ζυμαριου βαλτε λιγο νερο στα δακτυλα σας.
Αυτα τα ψηνουμε σε μια συσκευη που την ονομαζουμε μαντιοσκα αλλα εσεις μπορειτε να τα βαλετε σε ενα ατμομαγειρα. για 30 λεπτα.
Σερβιρονται ζεστα και πασπαλισμενα με καυτερο πιπερι και γιαουρτι η σμετανα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2011, 11:33:23 πμ από ArXoS
»
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Απάντηση #1
«
στις:
Μάιος 08, 2011, 19:15:04 μμ »
voula
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Μαντι Hambo specials
Είχα φάει μια φορά στη Θεσ/νίκη και ήταν πραγματικά πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο.
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...