GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αύγουστος 28, 2014, 10:22:34 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Μπισκοτα μαλακα ...
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μπισκοτα μαλακα ...  (Αναγνώστηκε 16396 φορές)
« στις: Νοέμβριος 25, 2011, 10:25:27 πμ »
HARA01 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5
Μέλος από: Νοέ, 2011

Προφίλ
Γεια σας ..
.ψαχνω εδω και σχεδον 3 χρονια για μια συνταγη για μπισκοτα τυπου chocalate chip cookies αλλα......θελω οταν θα εχουν ψηθει να μην ειναι αφρατα αλλα μαλακα .Εχω δοκιμασει απειρες συνταγες και το απειρες μεταφραζεται σε μεγαλο διψηφιο νουμερο ...θελω να μην φουσκωνουν πολυ στον φουρνο και  μετα το ψησιμο να παραμενουν μαλακα οχι φουσκωτα ....δηλαδη σαν στυλ ψωμι ....Ελπιζω να εχετε καταλαβει ....
Ευχαριστω .... Σαρκασμός
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Νοέμβριος 25, 2011, 13:11:30 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Νομιζω πως καταλβα τι ζητας ...μαλλον..
Τεσπα το μαλακο ειναι σχετικο και περα αποτα υλικα εχει να κανει και με το ψησιμο.
Ολα τα cookies  οταν βγανουν απο το φουρνο ειναι μαλακα στο κεντρο και οσο περναει η ωρα αναλογα με το ποσο τα ειχαμε ψησει πριν ,σφιγγουν και τραγανιζουν.
Θεωρω οτι αν δοκιμασεις αυτα με μαυρη ζαχαρη που ειναι η νωπη, και οχι καστανη που τα τραγανιζει πιο πολυ
http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5906&Itemid=49

Και τα ψησεις 13 περιπου λεπτα θα εχεις το αποτελεσμα που ζητας  Κλείσιμο ματιού.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 25, 2011, 13:13:46 μμ από margarita79 » Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #2
« στις: Νοέμβριος 25, 2011, 14:51:26 μμ »
HARA01 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5
Μέλος από: Νοέ, 2011

Προφίλ
 σε ευχαριστω ...την εχω κανει αυτη την συνταγη ...
δεν νομιζω οτι η ζαχαρη θα κανει αυτην την ιδιαιτερη διαφορα που ζηταω ..
.Μπορω να πω οτι οταν αντικατεστησα την μαυρη ζαχαρη με μελασσα κατι πηγε να γινει ...Το μεσημερι θα δοκιμασω μια και θα σου πω Στριφογύρισμα ματιών
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Νοέμβριος 25, 2011, 21:38:34 μμ »
m54 Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 23
Μέλος από: Φεβ, 2011

Προφίλ
Βρηκα μια συνταγή εδώ http://www.glykokyriakis.gr/content/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC  και βγηκαν μαλακά και πολυ νοστιμα .
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Φεβρουάριος 01, 2012, 11:51:40 πμ »
HARA01 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5
Μέλος από: Νοέ, 2011

Προφίλ
βρηκα μια συνταγη ..που εχει τα παρακατω  υλικα


 παστα αμυγδαλου 226 γρ.
 1 κουπα βουτηρο
μιση κουπα ασπρη ζαχαρη
μιση κουπα μαυρη
2 αυγα
μιση κ. γ. αρωμα αμυγδαλου
2 μιση κουπες αλευρι
1κγ μπεικιν
1/4 κγ σοδα
σοκολατα
αμυγδαλα

δεν ξερω εαν αξιζει να μπω στην διαδικασια να κανω την παστα αμυγδαλου και μετα να μην μου αρεσουν και να τα πεταξω .....ξερει κανεις τι μπορει να προσφερει στην συγκεκριμενη συνταγη αυτο το υλικο
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω