Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάρτιος 28, 2024, 17:28:46 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Θαλασσινά
Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials (Αναγνώστηκε 1509 φορές)
«
στις:
Μάρτιος 25, 2017, 03:36:32 πμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials
500 γρ μπακαλιαρος φρεσκος η με αλατι( ξαλμιρισμα)
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
αλατι 1 κουταλια της σουπας
ζαχαρη 1 κουταλια του γλυκου
4 σκελιδες σκορδο
Ελαιολαδο μισο ποτηρι του κρασιου
λιγο μαυρο πιπερι
Κρασι λευκο οσο χρειαστει
Λιωνουμε παρα πολυ καλα τον μπακαλιαρο με τα χερια αλλά και με ενα πηρουνι (να μην εχει κοκκαλακια)
ριχνουμε το αλατι μας την ζαχαρη το πιπερι και το ελαιολαδο και λειωμενες τις σκελιδες και ανακατευουμε καλα
σιγα σιγα ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε και ριχνουμε σταδιακα και το λευκο κρασι μας
θελουμε το μειγμα μας να μην ειναι σφικτο αλλα οχι και νερουλο
Λαδονουμε την φορμα μας και ψηνουμε στους 170 βαθμους αερα για 50 λεπτα.(Αναλογα με τον φουρνο μας)
Ωραια παρεα με φασολαδα
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2017, 03:38:41 πμ από hambo
»
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...