GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Ιούνιος 23, 2017, 04:43:52 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Θαλασσινά
| | | |-+  Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μπακαλιαρος κεικ Hambo specials  (Αναγνώστηκε 221 φορές)
« στις: Μάρτιος 25, 2017, 03:36:32 πμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 116
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
500 γρ μπακαλιαρος  φρεσκος η με αλατι( ξαλμιρισμα)
500 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
αλατι 1 κουταλια της σουπας
ζαχαρη 1 κουταλια του γλυκου
4 σκελιδες σκορδο
Ελαιολαδο μισο ποτηρι του κρασιου
λιγο μαυρο πιπερι
Κρασι λευκο οσο χρειαστει

Λιωνουμε παρα πολυ καλα τον μπακαλιαρο  με τα χερια αλλά και με ενα πηρουνι (να μην εχει κοκκαλακια)
ριχνουμε το αλατι μας την ζαχαρη το πιπερι και το ελαιολαδο  και λειωμενες τις σκελιδες και ανακατευουμε καλα
σιγα σιγα ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε και ριχνουμε σταδιακα και το λευκο κρασι μας
θελουμε το μειγμα μας να μην ειναι σφικτο αλλα  οχι και  νερουλο

Λαδονουμε την φορμα μας και ψηνουμε στους 170 βαθμους αερα για 50 λεπτα.(Αναλογα με τον φουρνο μας)


Ωραια παρεα με φασολαδα
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 25, 2017, 03:38:41 πμ από hambo » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω