Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog άρθρα μελών
Blog άρθρα μελών
Γιατί είναι επικίνδυνο να μαρινάρω τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου; Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από KATE   
Σάββατο, 08/09/07
Γιατί είναι επικίνδυνο να μαρινάρω τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου;
Τα βακτηρίδια πολλαπλασιάζονται ταχύτατα σε θερμοκρασία δωματίου, επομένως για λόγους ασφαλείας τα τρόφιμα θα πρέπει να παραμένουν στο ψυγείο όταν μαρινάρονται. (Η κατάψυξη ελαττώνει το ρυθμό ανάπτυξης των βακτηριδίων .)

Σχόλια (3) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 13505
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 28/10/07 )
Διαβάστε περισσότερα...
Η μπίρα στη μαγειρική Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Διατροφή
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Σάββατο, 01/09/07
Μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε μαγειρεύοντας με μπίρα:
  1. Πρώτα απ’ όλα χρησιμοποιήστε μία μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση της250pxbeer_wuerzburger_hofbraue_v_120 μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα οπότε διαλέξτε ανάλογα αν θέλετε το φαγητό σας να έχει ελαφριά, φρουτώδη, δυνατή ή πικρή γεύση.
  2. Αν μαγειρεύετε με μία ελαφριά μπίρα, χαμηλώστε τη φωτιά και βράστε την για λίγη ώρα έτσι ώστε να μη χάσει τα αρώματά της. Αν θέλετε όμως μία δυνατή, έντονη γεύση μπίρας, ξεκινήστε το μαγείρεμα με μία σκούρα ή μαύρη μπίρα.
  3. Η μπίρα είναι από την φύση της πικρή. Γι’ αυτό προτιμήστε γλυκά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, καλαμπόκι για να ισορροπήσουν την γεύση.
  4. Το φαγητό πρέπει να σιγοβράζει χωρίς να κοχλάζει για να μη πικρίσει από την μπίρα.
  5. Αν θέλετε να απαλύνετε την γεύση της πριν την μαγειρέψετε, βάλτε την σε σιγανή φωτιά και αφήστε την μέχρι να αρχίσει να σιγοβράζει. Κατεβάζετε από την φωτιά, την αφήνετε να κρυώσει και είναι πλέον έτοιμη για να την χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μαρινάδες ή να μαγειρέψετε με αυτήν. (Όχι όμως και να κάνετε χυλό για τηγάνισμα ή να την προσθέσετε σε κέικ).

Σχόλια (1) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 14615
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 30/05/08 )
Διαβάστε περισσότερα...
Συντήρηση τροφίμων Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από arhontia   
Κυριακή, 05/08/07
Με τους παρακάτω τρόπους μπορούμε να συντηρήσουμε τα γλυκά ή τις μαρμελάδες μας ακόμα και για 1 χρόνο, ώστε να τα έχουμε στη διάθεσή μας ακόμα και εκτός της εποχής τους

Σχόλια (2) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 14501
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 28/10/07 )
Διαβάστε περισσότερα...
Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi µας βοηθούν Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 23
Διατροφή
Έχει υποβληθεί από vago   
Παρασκευή, 13/07/07
Μπορεις να καθαρίσεις µια τουλέτα :Καταßρέξτε µε ένα κουτάκι Coca- Cola την λεκάνη της τουλέτας . 1 ώρα µετά θα λάµπει από καθαριότητα . Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες .  

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας : Τρίψτε τον προφυλακτήρα µε ένα τσαλακωµενο αλουµινοχαρτο, ßουτηγµένο στην Coca- Cola

Καθαριστε τους πόλους της µπαταρια του αυτοκινητου από την διάßρωση :
Ρίξτε ένα κουτάκι Coca - Cola πάνω στους πόλους της µπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάßρωση

Η σκουριά φεύγει µε την πρωτη :
Απλώστε ένα πανί ßουτηγµένο στην Coca - Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διαστηµα

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα:
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, µαζί µε απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca - Cola/ Pepsi θα ß oηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρµπρίζ σας Αυτό το κατασκέυασµα το πίνουµε! Φυσικά το χρησιµοποιούµε για να καθαρίζουµε και τους λεκέδες µας.  Και πληρώνουµε γι'αυτό! Σωστά?

Σχόλια (7) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 30333
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 14/07/07 )
Διαβάστε περισσότερα...
Κατάψυξη τροφίμων και φαγητών Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Τεχνικές
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 11/06/07
ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ / ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ
  • Κρέας - 9 μήνες έως 1 χρόνο (το αγοράζουμε σε μιρκά πακετάκια ή μερίδες και τα βάζουμε σε ξεχωριστά, κλεισμένα σακουλάκια, στην κατάψυξη)
  • Ψάρια - 2 έως 3 εβδομάδες
  • Πουλερικά - 2 έως 3 μήνες
  • Ανακατεμένο, βρασμένο και στραγγισμένο σπανάκι σκέτο ή με τυρί και άλλα υλικά για πίτα, έτοιμο σε σακουλάκι - 1 μήνα
  • Γέμιση για σουφλέ (ψιλοκομμένα τυριά, ζαμπόν) - 1 μήνα
  • Αυγά χωρισμένα (τα ασπράδια σε σακούλα ή πλαστικό μπολ, οι κρόκοι χτυπημένοι με ζάχαρη) - 3 μήνες
  • Μπρόκολο/Κουνουπίδι σε ροζέτες - 3 μήνες
  • Φύλλο ζύμης - 1 χρόνο
  • Μαργαρίνη/Βούτυρο - 6 μήνες
  • Σάλτσα ντομάτας (σε σακούλα) - 3 μήνες
  • Ξηροί καρποί - 1 χρόνο
  • Μπέικον/Ζαμπόν/Καπνιστή γαλοπούλα - 1 χρόνο
  • Καπνιστός σολομός - 6 μήνες
  • Καπνιστή/Ψητή μελιτζάνα ή πιπεριά καθαρισμένη από τη φλούδα - 3 μήνες

Σχόλια (5) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 34605
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 28/10/07 )
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 31 32 33 34 35 36 37 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 176 - 180 από 181