ΠΗΓΗ: ethnos.gr/ Nίκη Mηταρέa /απόσπασμα.... Μπιφτέκια: Μυστικά των σεφ για αφράτα και νόστιμα μπιφτέκια Tα μπιφτέκια έχουν τους δικούς κώδικες επιτυχίας, τους οποίους θα αποκρυπτογραφήσει για το ethnos.gr ο σεφ Γιώργος Zερβάκης. Σήμερα, ο Γιώργος Zερβάκης μοιράζεται τα μυστικά του για πετυχημένα και αφράτα μπιφτέκια. Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ λίπος. Aπό το χοιρινό, η σπάλα έχει μέτρια λιπαρότητα, ενώ ο λαιμός έχει περισσότερη και το μαλακό του κρέας συνδυάζεται με άλλα είδη κρέατος. Για ένα επιτυχημένο μπιφτέκι από κοτόπουλο, θα αναμείξουμε κιμά από μπούτι και στήθος», μας απαντά ο σεφ. Σχόλια (2) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 20709 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) |