Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog άρθρα μελών
Blog άρθρα μελών
Ο Χυμός του Λεμονιού και η Υγεία Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Αφιερώματα
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Δευτέρα, 16/01/12

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα!

   Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του...
 ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν.Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα.

Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί...
δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!

Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!

Σχόλια (3) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11846
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 18/01/12 )
Διαβάστε περισσότερα...
Γιαούρτι σπιτικό Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 06/10/11

yogurt_225Γιαούρτι σπιτικό αγνό και φθηνό χωρίς μηχάνημα (γιαουρτομηχανή) ή θερμόμετρο φτιαγμένο, και χωρίς χημικά...και...κουβέρτες, και με ...πέτσα!! της Αρετης Πιστιόλα!...

Υλικά που θα χρειαστούμε για να έχουμε αγνό γιαούρτι φρέσκο για εμάς και τα παιδιά μας...
  • 1 λίτρο γάλα πρόβειο ή αγελαδινό. Εγώ προτιμώ το ΟΛΥΜΠΟΣ (κόκκινο) ή ΑΓΝΟ το πλήρες με 3,5% λιπαρά. Για περισσότερα παχύ υπάρχει και το ΕΒΟΛ που ειναι επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ με 3,7% ή και το προβειο αν βρείτε.
  • 2 κουταλιές της σούπας παλαιό γιαούρτι με πέτσα η τοτάλ ή αργότερα από το δικό σας (αυτό θα ειναι η μαγιά γιαουρτιού).

Σκεύη και εργαλεια κουζίνας:

  • Μπολάκια ή πήλινα από γιαούρτια που έχουμε στο σπίτι.
  • 1 κουτάλι
  • 1 σύρμα κουζίνας
  • 1 βαθειά κουτάλα και μια κατσαρόλα που θα ζεστάνουμε το γάλα.

Επίσης θα χρειαστούμε τον φούρνο οπου θα ωριμάσει ο μηκυτας του γιαουρτιού (και θα πήξει) εδώ... δεν χρειαζόμαστε κουβερτες...!! αλλά μόνον τον φούρνο, μας!! (αυτό ειναι δική μου...εφεύρεση... και με βολεύει...!!

Σχόλια (6) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (26) | Εμφανίσεις: 29739
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 08/10/11 )
Διαβάστε περισσότερα...
Τσικουδιά ή ρακή (παρασκευή) Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από TSIGKOS59   
Παρασκευή, 02/09/11

 Το παραδοσιακό αλκοολούχο ποτό της Κρήτης είναι η τσικουδιά ή αλλιώς ρακή όπως έχει παραμείνει από την τούρκικη ονομασία της.

yyytytuuy

 Την παράγουμε πολύ εύκολα και σε αφθονία αφού η πρώτη ύλη, τα σταφύλια υπάρχουν αρκετά εδώ και αιώνες στην Κρήτη.

 Η απόσταξη της τσικουδιάς, παραδοσιακά γίνεται σε μεγάλα καζάνια (αποστακτήρες) σε οργανωμένους χώρους, με τραπέζια, πάγκους και νεροχύτη που έχει φροντίσει ο καζανάρης γιαυτά, γιατί ο κάθε ιδιώτης που θέλει να βγάλει την τσικουδιά του, πάει με την παρέα του, φίλους-κουμπάρους, κρατάνε κρέατα και μεζέδες και γίνεται μια μικρή ή μεγάλη γιορτή με λύρα χορό και τραγούδι μέχρι πρωίας.

 Μπορούμε όμως κι εμείς να φτιάξουμε 2-3-5 κιλά τσικουδιά στο σπίτι μας, αρκεί να υπάρχει όρεξη και μεράκι για δημιουργία.

 Χρειαζόμαστε :
  •  Σταφύλια ώριμα και καθαρά, όσο πιο γλυκά είναι τα σταφύλια τόσο περισσότερη τσικουδιά θα δώσουν.
  • Δοχεία πλαστικά, ανοιχτά από πάνω και να κλείνουν με καπάκι.
  • Άμβυκα (αποστακτήρα), μπορούμε να βρούμε σε μαγαζί με γεωργικά εφόδια αλλά μπορούμε να φτιάξουμε και μόνοι μας με μια παλιά χύτρα ταχύτητος (βλ. εικόνες στο Google).
  • Γράδο μέτρησης οινοπνεύματος

Σχόλια (4) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 17989
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 30/01/13 )
Διαβάστε περισσότερα...
Σαπούνι σπιτικό (σε 5') Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από TSIGKOS59   
Δευτέρα, 29/08/11
Αναλογία υλικών :
  • 1,5 L ελαιόλαδο
  • 0.5 L χλιαρό νερό
  • 250 γρ. καυστική σόδα (υδροξείδιο του νατρίου)
    ή καυστική ποτάσα (υδροξείδιο του καλίου)

0392_425

0393_4250394_425

Σχόλια (16) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 33898
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 30/08/11 )
Διαβάστε περισσότερα...
Μεσογειακή διατροφή No.02 Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Διατροφή
Έχει υποβληθεί από AlexLitsardopoulou1   
Δευτέρα, 11/07/11

Μεσογειακή Διατροφή

image6_225Το καλύτερο ως τώρα διαιτητικό μοντέλο που είναι πλούσιο σε φρούτα και λαχανικά και μπορεί  να εφαρμοστεί εύκολα στην  χώρα μας είναι η Μεσογειακή Διατροφή. Ευτυχώς η χώρα μας παρέχει όλα τα εχέγγυα τρόφιμα που αποτελούν μέρος της, η οποία παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις από χώρα σε χώρα της Μεσογείου. Αυτό οφείλεται στις τοπικές συνήθειες και παραδόσεις και στην τοπική χλωρίδα και πανίδα κάθε περιοχής.

Όμως, υπάρχουν κοινά σημεία στις διατροφικές συνήθειες όλων των λαών της Μεσογείου, όπως είναι το ελαιόλαδο και η αφθονία των φρούτων, των οσπρίων και χορταρικών που συνθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά της μεσογειακής διατροφής. Αυτή η διατροφή των παππούδων μας είναι ευεργετική για την υγεία και μακροζωία μας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οι άφθονες φυτικές (ψωμί, λαχανικά, όσπρια και φρούτα)
  • Το ελαιόλαδο
  • Μέση προς μικρή κατανάλωση ψαριού, πουλερικών γαλακτοκομικών και αυγών
  • Μικρή κατανάλωση κόκκινου κρέατος
  • Κρασί κατά τη διάρκεια του γεύματος. (σύμφωνα με τον ορισμό στον οποίο κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ειδικοί σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ιταλικό Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών στις 11 Απριλίου 1997, στη Ρώμη)

Σχόλια (3) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 10614
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 11/07/11 )
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 31 - 35 από 181