Χρησιμοποιήστε .. ... άσπρο ξερό ψωμί, μουλιασμένο και καλά στημένο για τα μπιφτέκια, τους κεφτέδες και το ρολό με κιμά. Όταν το μείγμα είναι μαλακό και θέλετε να το σφίξτε, ρίξτε μέσα 1-2 χούφτες ξερό ψωμί ξυσμένο στον τρίφτη της ντομάτας. Καταργήστε την τριμμένη φρυγανιά γιατί είναι άνοστη και γίνεται από τα υποπροϊόντα του εργοστασίου (τριμμένη κόρα, επιστρεφόμενα κ.α.). Βάλτε σε όλα ψωμί. Είναι πιο νόστιμο, έχει πιο καλή υφή, δεν πασαλείβονται τα χέρια στο πλάσιμο και γίνονται πιο μαλακά τα μπιφτέκια και οι κεφτέδες. Σχόλια (7) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 12884 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) |