Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog συνταγές μελών
Κοτόπουλο με πορτοκάλι Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι
Έχει υποβληθεί από THEOFANO   
Τρίτη, 15/05/18
Υλικά
  • 1 μέτριο κοτόπουλο
  • 3 μεγάλα πορτοκάλια
  • 100 γραμμάρια βούτυρο
  • 1/2 λεμόνι
  • 1 κρεμμυδι
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπερι

| Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5073
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/05/18 )
Διαβάστε περισσότερα...
Σουφλε πατατόπιτα φούρνου Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Δευτέρα, 14/05/18

Η κολαση της πατατας και του λουκάνικου και του τυριού σε 10 λεπτά!!

Η συνταγή είναι μια παραλλαγή Τηνιακής συνταγής, νόστιμη, εύκολη και οικονομική.

Υλικά:
  • __21

    2 μεγάλες πατάτες
  • 200 γρ. λουκάνικα χωριάτικα, μοσχαρίσια ή χοιρινά
  • 200 γρ. καπνιστό τυρί
  • 250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά
  • λίγη πάπρικα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο

| Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5225
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/05/18 )
Διαβάστε περισσότερα...
Σνίτσελ γεμιστό Νο.02 (με τυρί Βιεννέζικο) Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Μαγειρική - Κρέατα
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 13/05/18
Ο λόγος που αποκαλώ αυτό το σνίτσελ βιεννέζικο δεν είναι ότι είναι ακριβώς σαν εκείνο. Στην αυθεντική βιεννέζικη συνταγή το φτιάχνουν μόνο με μοσχαρίσιο κρέας, δεν είναι γεμιστό, είναι τηγανισμένο μέσα σε βούτυρο και συνοδεύεται από πατατοσαλάτα. Το αποκαλώ έτσι επειδή η τραγανή χρυσαφένια κρούστα που σπάει καθώς το ανοίγετε στην μέση και η πεντανόστιμη κρεμούλα που θα απλωθεί στο πιάτο σας θα σας παρασύρει σ΄ένα ατελείωτο γευστικό βιεννέζικο βαλς!
Τι θα χρειαστούμε…
  • 4 μεγάλα λεπτοκομμένα χοιρινά σνίτσελ
  • 2 φλ. αλεύρι
  • 2 φλ. φρυγανιά
  • 2 αβγά
  • 8 φέτες τυρί κρέμα τύπου La vache qui rit
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

| Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4317
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/05/18 )
Διαβάστε περισσότερα...
Γαλέος σαγανάκι Αγιορείτικος Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Σάββατο, 12/05/18
Υλικά:
  • 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
  • 150 γρ. λάδι
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κύμινο
  • ρίγανη

| Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3465
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 16/05/18 )
Διαβάστε περισσότερα...
Κουκιά χλωρά γιαχνί με μάραθο Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Μαγειρική - Εποχιακά πιάτα
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Σάββατο, 12/05/18
της Ντίνα Νικολάου
Υλικά
  •  100ml ελαιόλαδο
  •  1 κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
  •  1 μεγάλη μαραθόριζα καθαρισμένη, σε πολύ λεπτές φέτες
  •  4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  •  2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  •  1 κιλό κουκιά χλωρά, καθαρισμένα
  •  1 κονσέρβα ντοματάκια με το χυμό τους, ψιλοκομμένα
  •  1 κοφτή κουτ. γλυκού ζάχαρη
  •  1 φλιτζάνι μάραθο ψιλοκομμένο (χωρίς τα κοτσάνια)
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

| Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2981
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 16/05/18 )
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 21 - 25 από 5365