Υλικά - 1 κιλό αρνί χωρίς κόκαλα
- 500-600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 µατσάκια άνηθο
- 2 µατσάκια φρέσκα κρεµµυδάκια
- 100 γρ. Ελαιόλαδο
- κύµινο
- ρίγανη
Προετοιμασία Κόβουµε το αρνί σε µικρά κοµµάτια. Ψιλοκόβουμε τα κρεµµυδάκια και τον άνηθο. Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά µαζί και ψήνουµε σε πήλινο σκεύος και σε θερµοκρασία 180 βαθμούς C. Όταν ψηθεί προσθέτουµε το γιαούρτι.
Αυθεντική κρητική συνταγή Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7645 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |