Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρνάκι µε γιαούρτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από KATE   
Πέμπτη, 25/10/07
Υλικά
  • 1 κιλό αρνί χωρίς κόκαλα
  • 500-600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 µατσάκια άνηθο
  • 2 µατσάκια φρέσκα κρεµµυδάκια
  • 100 γρ. Ελαιόλαδο
  • κύµινο
  • ρίγανη

Προετοιμασία

Κόβουµε το αρνί σε µικρά κοµµάτια. Ψιλοκόβουμε τα κρεµµυδάκια και τον άνηθο. Αναµειγνύουµε όλα τα υλικά µαζί και ψήνουµε σε πήλινο σκεύος και σε θερµοκρασία 180 βαθμούς C. Όταν ψηθεί προσθέτουµε το γιαούρτι.

Αυθεντική κρητική συνταγή

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 7645
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 26-10-2007 09:47
 
Ναι Καίτη αυτή είναι κρητική συνταγή. Αλλά με πολλές παραλλαγές. 
Εγώ το φτιάχνω αλλά το γιαούρτι το βάζω ένα τέταρτο πριν τελειώσει το ψήσιμο. Αλλος τρόπος είναι να ανακατέψουμε το γιαούρτι με αυγό και να το αλείψουμε στο κρέας για να γίνει πιο στετή η κρούστα πάνω στο κρέας.
 
EYH2
2. 26-10-2007 10:57
 
Α! ωραιες ιδεες Ευη
 
KATE

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 18/02/08 )