Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα Μαυροδάφνης
Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα Μαυροδάφνης Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τρίτη, 30/10/07

Υλικά :

  • 1.100 gr χοιρινό φιλέτο
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 30 gr αλεύρι
  • 250 ml μαυροδάφνη
  • 250 gr μέλι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι λευκό
  • Ρίγανη

Παρασκευή :

  • Κόβουμε τα φιλέτα σε μερίδες.
  • Τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και τα στραγγίζουμε,
  • σε απορροφητικό χαρτι.
  • Κρατάμε λίγο από το ελαιόλαδο και με αυτό σοτάρουμε το κρεμμύδι
  • αλευρώνουμε και προσθέτουμε τα φιλετάκια
  • σβήνουμε με το κρασί και όταν δέσει η σάλτσα,
  • προσθέτουμε το ανάλογο πιπέρι και αλάτι, το μέλι και τέλος τη ρίγανη
Μπορούμε να συνοδεύσουμε αυτό το πιάτο με γλυκοπατάτες, κυδώνια ψητά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11209
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/07/14 )