Υλικα: - 1κιλο μπακαλιαρος ξαλμυρισμενος 2 μερες σε νερο και ζυγισμενος αφου εχει μαδηθει και κοπει σε κομματακια.
- 3κουπες αλευρι
- 1 & ½ κτγ μπεικιν παουντερ
- 1& ½ κτγ αλατι(αναλογα ποσο εχει ξαλμυρισει ο μπακαλιαρος)
- 1 ποτηρι κρασιου ουζο
- 1 & ½ κουπα νερο
Εκτελεση: - Στραγγιζουμε τον μπακαλιαρο καλα
- Ανακατευουμε όλα τα υλικα μαζι να γινει ένα σφικτο κουρκουτι
- Αφηνουμε το μειγμα μιση ωρα να σταθει και να παρει ο μπακαλιαρος το αρωμα του ουζου.
- Βαζουμε στο τηγανι κουταλια κουταλια.
- Τηγανιζουμε σε καλαμποκελαιο ή ελαιολαδο μεχρι να ροδισουν οι κροκετες μας.
Σερβιρουμε με σκορδαλια.Ταιριαζουν εξαιρετικα με παντζαρια Καλή όρεξη!!!!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 26636 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |