Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
bookmark 
Συχνές αναζητήσεις

αγκινάρες   αρνάκι   γαρίδες   γεμιστά   γιαούρτι   κολοκυθάκια   κοτόπουλο   κουλουράκια   λαχανικά   μακαρόνια   μανιτάρια   μαρμελάδα   μελιτζάνες   μοσχάρι   μπέικον   μπισκότα   μπριζόλες   ντομάτα   παγωτό   πατάτες   πιπεριές   πορτοκάλι   σοκολάτα   σουφλέ   σπανάκι   τάρτα   τούρτα   τυρόπιτα   φιλέτο   χοιρινό   χταπόδι  

Προτεινόμενος πλοηγός
Μπακαλιάρος κροκέτες Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 30/10/07
p1010475_400
Υλικα:
  • 1κιλο μπακαλιαρος ξαλμυρισμενος 2 μερες σε νερο και ζυγισμενος αφου εχει μαδηθει και κοπει σε κομματακια.
  • 3κουπες αλευρι
  • 1 & ½ κτγ μπεικιν παουντερ
  • 1& ½ κτγ αλατι(αναλογα ποσο εχει ξαλμυρισει ο μπακαλιαρος)
  • 1 ποτηρι κρασιου ουζο
  • 1 & ½ κουπα νερο
Εκτελεση:
  • p3250003_400Στραγγιζουμε τον μπακαλιαρο καλα
  • Ανακατευουμε όλα τα υλικα μαζι να γινει ένα σφικτο κουρκουτι
  • Αφηνουμε το μειγμα μιση ωρα να σταθει και να παρει ο μπακαλιαρος το αρωμα του ουζου.
  • Βαζουμε στο τηγανι κουταλια κουταλια.
  • Τηγανιζουμε σε καλαμποκελαιο ή ελαιολαδο μεχρι να ροδισουν οι κροκετες μας.

Σερβιρουμε με σκορδαλια.Ταιριαζουν εξαιρετικα με παντζαρια

Καλή όρεξη!!!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 22061
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 30-10-2007 11:39
 
Tέλειες οι κροκέτες σου Μαργαρίτα. 
Εγώ προσθέτω μαϊντανό και κάνω τον κλασσικό χυλό με τη μπύρα. 
Θα τις δοκιμάσω όμως έτσι, το ούζο πάει στα ψάρια-θαλασσινά.
 
sgr
2. 30-10-2007 11:48
 
ναι εχω δοκιμασει και εγω τον κλασσικο χυλο με την μπυρα που εχει μαλιστα και ενα αυγο μεσα αλλα με το ουζο πιστεψε με ειναι αλλο πραγμα ειδικα για μενα που δεν τρωω και ψαρια...........καταλαβαινεις τι υπερβαση ειναι αυτη .ειναι πολυ μυρωδατοι και τραγανοι ετσι με την μπυρα μου πικριζε λιγο στη γευση :)
 
margarita79
3. 30-10-2007 14:26
 
Mαργαρίτα μου άνοιξες την όρεξη για μπακαλιάρο σκορδαλιά με παντζάρια σήμερα και είναι ακόμα νωρίς! 
Κροκέτες τον μπακαλιάρο δεν τον κάνω , μου φαίνεται οτι τραβάει λάδι και γενικά έχω κόψει το κουρκούτι τελείως και απλώς αλευρώνω και τηγανίζω είτε ολοκληρο το κομμάτι ή αν είναι έτσι για μεζεδάκι το κόβω σε στικς. 
Και φυσικά εννοείται οτι η απόλυτη συνοδεία είναι τα παντζαράκια σαλάτα με ξυδάκι και λίγη σκορδαλιά απο πάνω.
 
al1975
4. 30-10-2007 18:09
 
αχ αγγελικη σαν τον πατερα μου και τον ανδρα μου και εσυ που του κανω χωριστα μπακαλιαρο κομματι.οχι οτι δεν τσακιζει κια κροκετες αλλα τις εχει για ορεκτικο χαχαχαχα.παντως εγω χρησιμοποιω καλαμποκελαιο για το τηγανισμα και γενικα εχω την αισθηση οτι επειδη ψηνονται πολυ γρηγορα δεν αποροφουν λαδια.παντως περι ορεξεως.... :zzz
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 27/10/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Κουπ πατ καλοκαιρινά σχέδια
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία