ΥΛΙΚΑ - 2 φιλέτσα στήθη κοτόπουλου ή 1 γαλοπούλας
- αλεύρι
- κορν φλεικς σπασμένα (προαιρετικά)
- γαλέτα
- 1-2 αυγά χτυπημένα
- αλάτι, πιπέρι
- παπρικα προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλο οριζόντια σε 2 κομμάτια και στη συνέχεια σε μικρές μπουκίτσες. Τα αλατοπιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα αν επιθυμούμε. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από τα αυγά και μετά από τη γαλέτα (αν θέλουμε βάζουμε και σπασμένα κορν φλεικς ή λίγο τυρί τριμμένο). Σε αυτό το σημείο αν θέλουμε τα βάζουμε σε ένα δίσκο με αντικολλητικό χαρτί και τα παγώνουμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα σακουλάκι και τα φυλάμε μέχρι να τα καταναλώσουμε. Απλά τα ξεπαγώνουμε και τα τηγανίζουμε. Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν, γυρίζοντάς τα συχνά. Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 27059 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |