Υλικά: - 1 πακέτο φρέσκα τορτελίνι με γέμιση μανιταριών
- 1 κονσέρβα μανιτάρια μικρά ολόκληρα
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- ¼ του κουτιού κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού ροκφόρ
- 2 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
- 100gr περίπου χαλούμι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Μαϊντανό φρεσκοκομμένο
- Αλάτι καθόλου διότι έχουμε πολλά τυριά και ειδικά το χαλούμι είναι αρκετά αλμυρό
Εκτέλεση: Σοτάρουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο και λιώνουμε ταυτόχρονα ανακατεύοντας και το ροκφόρ. Προσθέτουμε το γιαούρτι και την κρέμα και μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε και τα υπόλοιπα τυριά. Μαγειρεύουμε ακόμη λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τα φρέσκα τορτελίνι για 2 λεπτά και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρεσκοκομμένο μαϊντανό. Καλή Επιτυχία!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 23558 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |