Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Συκώτι τηγανητό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από vago   
Τρίτη, 06/11/07
Υλικά:
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
  • αλεύρι
  • λάδι
  • αλάτι
  • ρίγανη
img_1641_400

Εκτέλεση

Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια (μπουκιές), το πλένουμε και το αφήνουμε λίγο να στραγγίξει. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί (οχι να κάψει). Αλευρώνουμε καλά το συκώτι και το αφήνουμε να τηγανιστεί καλά αλλά οχι να μαυρίσει. Το βγάζουμε απο το τηγάνι και το βάζουμε σε βαθύ μπώλ. Ρίχνουμε αλάτι και ρήγανη και λίγο λαδάκι απο το τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπωλ για 10' περίπου και στη συνέχεια σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 37118
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 06-11-2007 22:32
 
Ωραίος μεζές για κρασί!!!!
 
Lia_P
2. 07-11-2007 09:04
 
Με σπιτικό πουρέ δίπλα... μούρλια
 
sgr
3. 07-11-2007 10:40
 
Λεμονάκι?? Πω πω τι μου θύμησες... Η μαμά μου το φτιάχνει αυτό αλλά χωρίς αλεύρωμα. Μπράβο Ευαγγελία!!!
 
zoi
4. 07-11-2007 11:11
 
πω, πω, τι ωραίος μεζές-φαγητό είναι αυτό. Εμένα μου αρέσει να το συνοδεύω με χόρτα άγρια του βουνού.
 
MB04
5. 08-11-2007 16:37
 
Εμένα πάλι μ αρέσει όπως και νάναι μόνο που δεν το θέλω πολύ τηγανισμένο αλλά δρακουλιάρικο... Σλρουπ!
 
Nena
6. 28-01-2010 08:47
 
Πολυ ωραίος καινόστιμος μεζές για κρασάκι!!!!! :)
 
TROULA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 04/09/10 )