Υλικά: - 1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
- αλεύρι
- λάδι
- αλάτι
- ρίγανη
|
|
Εκτέλεση Κόβουμε το συκώτι σε μικρά κομμάτια (μπουκιές), το πλένουμε και το αφήνουμε λίγο να στραγγίξει. Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί (οχι να κάψει). Αλευρώνουμε καλά το συκώτι και το αφήνουμε να τηγανιστεί καλά αλλά οχι να μαυρίσει. Το βγάζουμε απο το τηγάνι και το βάζουμε σε βαθύ μπώλ. Ρίχνουμε αλάτι και ρήγανη και λίγο λαδάκι απο το τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε το μπωλ για 10' περίπου και στη συνέχεια σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 37118 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |