Υλικά :
- 4 φλ. τσαγιού κρέμα
- 3/4 του τσαγιού ζάχαρη ψιλή
- 5 ml Vanilla Extract
- 4 φύλλα ζελατίνη
Παρασκευή :
- Βάζουμε την κρέμα με τη ζάχαρη και την ζεσταίνουμε ελαφρώς, μεχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μουλιάσει για 3 λεπτά
- Κατόπιν τη ξεστραγγιζόμουν και την τοποθετούμε στην κρέμα
και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί - προσοχή δεν βράζουμε το μείγμα
- αδειάζουμε σε 8 μπολάκια και ψύχω για 4 με 6 ώρες
- Για τη sause: εγώ αραιώνω 1 κουταλιά της σούπας σπιτική μαρμελάδα βατόμουρο
με 3 κ.σ. νερό σε ένα μπρίκι μέχρι να διαλυθεί. - Η με φρέσκα βατόμουρα και ζάχαρη αχνή.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 18738 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |