Μέθοδοι μαγειρικής για το μοσχάρι Ονόματα τεμαχίων | Ειδικότερες συμπληρωματικές ονομασίες | Ψητά φούρνου | Μαγειρευτά | Σχάρας | Βραστά | Ειδικότερος τρόπος μαγειρέματος | Φιλέτο | | | | steak, φοντί, μενταγιόν | - | - | Κόντρα | | | | steak, roast beef, φοντί, σουβλάκι | - | - | Μηρός | ουρά | | | | | ρουλάδες, κοκκινιστά, ραγού μαρινάτα | τρανς | | | | steak, ρουλάδες, ραγού, φοντί, μαρινάτα, σουβλάκια, κοκκινιστά | - | - | κιλότο | | | | steak, ραγού, γκούλας, φούρνου, κοκκινιστά | - | - | στρογγυλό | | | μαρινάτα, κοκκινιστά, γκούλας | - | - | - | νουά | | | | μαρινάτα, steak, ψητά | - | - | Μπριζόλες | | | της ώρας, φούρνου (Α/Ο) | - | - | - | Σπαλομπριζόλες | μπριζόλες | | | της ώρας ρολά (Α/Ο) | - | - | καπάκι | | | κοκκινιστά, σούπες | - | - | - | Σπάλα | υποπλάτιος | | της ώρας | - | - | - | ψευτοφίλετο | | | | steak, μαρινάτα, κοκκινιστά | - | - | χονδρό τεμ. | | | | κοκκινιστά, ραγού, μαρινάτα σουβλάκια | - | - | ποντίκι | | | σούπες, γκούλας | - | - | - | Στήθος | | | | ρολά, κιμάδες, σούπες | - | - | Στηθοπλευρές | | | | ρολά, κιμάδες | - | - | Λάπες | | | κιμάδες | - | - | - | Κότσια | βραστά | - | - | - | - | - | πρώτη επιλογή δεύτερη επιλογή
Μέθοδοι μαγειρικής για το χοιρινό Ονόματα τεμαχίων | Ειδικότερες συμπληρωματικές ονομασίες | Ψητά φούρνου | Μαγειρευτά | Σχάρας | Βραστά | Ειδικότερος τρόπος μαγειρέματος | Φιλέτο | | | Steak, φοντί, μενταγιόν, σουβλάκι | - | - | - | Μπριζόλες | | | | της ώρας, ρολά (χωρίς οστά) | - | - | Μπούτι ή μηρός | τρανς | | | | φοντί, της ώρας, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστό, ραγού | - | νουά και ουρά | | | φοντί, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστά, ραγού | - | - | - | κιλότο | | | | | φοντί, σνίτσελ, σουβλάκια, κοκκινιστά | - | στρογγυλό | | | | κοκκινιστά, γκούλας | - | - | Λαιμός | | | | Steak, ρολά, φούρνου, σνίτσελ | - | - | Πανσέτα | | | ρολά, της ώρας, γύρος | - | - | - | Σπάλα | | | | ρολά, γκούλας, κοκκινιστά, ραγού, σουβλάκια, γύρος | - | - | Κεφάλι | | | σούπες, στο φούρνο (λαδόκολλα) | - | - | - | πρώτη επιλογή δεύτερη επιλογή Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 19716 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |