Υλικά: - 4 μεγάλες τσιπούρες
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λωρίδες δεν είχα αυτή τη φορά
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
- 3-4 κλωνάρια σέλινο, ή σέλερι κομμένο σε λωρίδες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Υλικά για τη σάλτσα:
- Λεμόνι και ελαιόλαδο σε αναλογία ένα προς τρία
- Μαϊντανός
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- Αλάτι
Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τις τσιπούρες ή τις παίρνουμε καλύτερα καθαρισμένες από τον ψαρά, τις λαδώνουμε ελάχιστα, τις αλατίζουμε, και τις βάζουμε σε ένα πυρέξ. Από πάνω τις «ντύνουμε» με τις λωρίδες της πιπεριάς, το σέλινο και τις ροδέλες του κρεμμυδιού. Με τον τρόπο αυτό σπάει λιγάκι η ψαρίλα αλλά και γίνετε πιο ζουμερό τα ψαράκι. Τις ψήνουμε ανάλογα με το μέγεθός τους. Εγώ τις έψησα για 40 λεπτά στους 180ο C. |
| Για τη σάλτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο Multi. Σερβίρουμε τα ψάρια φιλεταρισμένα με τη σάλτσα και καλή μας όρεξη!!! Τέτοια πείνα είχαμε που ούτε φωτογραφίες πρόλαβα να βγάλω. Την επόμενη φορά δεν θα μου τη γλυτώσουν οι τσιπούρες... Δεν μου τη γλύτωσαν τελικά...
|
|
Καλή επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (37) | Εμφανίσεις: 50605 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |