Επιλογές μελών
Παρασκευή, 29/03/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά Σολωμός φρέσκος, ψητός
Σολωμός φρέσκος, ψητός |
Έχει υποβληθεί από MB04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Πέμπτη, 22/11/07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Υλικά
(είναι πολύ νόστιμο και με φρεσκοτριμμένο πιπέρι) Εκτέλεση Πλένουμε τις φέτες του σολομού, τις σκουπίζουμε και τις τοποθετούμε σε ταψάκι ή πυρέξ που έχουμε αλείψει με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο. Αλείφουμε την πάνω μεριά του σολομού με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε το ταψάκι με αλουμινόχαρτο, με την γυαλιστερή του μεριά προς τα μέσα. Ψήνουμε στο γκρίλ (φουλ θερμοκρασία) για περίπου ¾ της ώρας. Στην μισή ώρα περίπου βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φέτες σολομού που είχατε στην κατάψυξη, ακόμα και παγωμένες, εγω το κάνω εαν δεν έχω προλάβει να τα ξεπαγώσω. TIP:Εδώ και πολύ καιρό εχω αντικαταστήσει το κλασσικό βούτυρο σε όλα τα φαγητά-γλυκά, με βούτυρο κατά της χοληστερίνης που όμως επιτρέπεται η χρήση του για μαγείρεμα και έτσι αντιπαρέρχομαι τις τύψεις για τη χρήση βουτύρου. Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 45223 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 01/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/07/2023