| Υλικά: - 1 μεσαίο λάχανο
- 1/2 κούπα ρύζι
- λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ώριμη τριμμένη
- λάδι
- αλάτι - πιπέρι
|
Εκτέλεση Σε κατσαρόλα σωτάρω το κρεμμύδι με το λάδι και στη συνέχεια το σέλινο σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνω και το λάχανο ψιλοκομμένο και αφήνω να σωταριστεί καλά. Προσθέτω 2 φλυτζάνια νερό, τη ντομάτα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι (εγώ βάζω μια μικρή κοκκινη πιπερίτσα) και αφήνω να βράσει το λάχανο. Συμπληρώνω νερό και αν χρειάζεται αλάτι και ρίχνω το ρύζι. Αφήνω το φαγητό να βράσει μέχρι να γίνει το ρύζι και να μείνει με το ζουμάκι του. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11563 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |