Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουδάκια με μούς σολωμού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Σάββατο, 08/12/07
Ευρετήριο άρθρου
Σουδάκια με μούς σολωμού
Σελίδα 2
p1010462_400_01

Υλικά για τα σου:

  • 60γρ βιταμ
  • 170γρ νερό
  • 100 γρ αλεύρι
  • 3 αυγά
  • 1 κ.γ αλατι(προαιρετικα εγω δεν εβαλα καθολου επειδη ηταν αλμυρη η γεμιση)

Εκτέλεση:

  • Βάζουμε το βιταμ με το νερό να βράσουν. Αφού πάρει βράση κατεβάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε το αλεύρι.
  • Αφήνουμε να χλιαραινει αρκετά και μετά ρίχνουμε χτυπημένα τα αυγά.
  • Ανακατεύουμε πολύ γρήγορα να γίνει μια λεία κρέμα.
  • Μετά με ένα κουταλάκι που το βρέχω συνεχώς βάζω κουταλιά κουταλιά το μείγμα σε ταψί και τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο.
  • Αρχικά ψήνω για 5 λεπτά στους 210 βαθμούς και μετά χαμηλώνω στους 160 για αλλα περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν

Υλικά για μους σολωμου:

  • Ι πακέτο σολωμού καπνιστού 200γρ
  • 125 γρ μαγιονέζα
  • 1 κουτάκι Φιλαδέλφεια
  • 6-7 αγγουράκια τουρσί
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγη πάπρικα

Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε στο μουλτι το σολωμο με τα αγγουράκια το πιπέρι και την πάπρικα μέχρι να πολτοποιηθουν.προσθετουμε το Φιλαδέλφεια και τη μαγιονέζα μέχρι το μείγμα μας να γίνει αλοιφή.
  • Γεμίζουμε τα σου μας και σερβίρουμε.
  • αντιστοιχα μπορουμε να φτιαξουμε και μους ζαμπον.

Καλή επιτυχία!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (51) | Εμφανίσεις: 43860
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (22)
16. 24-11-2009 08:21
 
καλορίζικα τα μάτια μου. Τόσες φορές κοίταξα την συνταγή δεν το είδα :upset  
Ευχαριστώ!!!
 
mariaZ
17. 30-11-2009 00:00
 
Η μους ζαμπόν τέλειαααααα. Αρεσε πολύ (σε μπουφέ κουμπάρων ;) )  
Τα μους δεν τα πέτυχα. Κάτι θα έκανα λάθος γιατί μου άπλωσαν :sigh αλλά το μπάλωσα το θέμα και τα έβγαλα ξεχωριστά σαν συνοδευτικά για ντιπ :zzz
 
mariaZ
18. 30-11-2009 18:38
 
Μαρακι χαιρομαι που σου αρεσαν.Οσο για τα σου μου κανει εντυπωση.. αν εβαλες τα υλικα σωστα το μονο που μπορω να φανταστω ειναι μηπως δεν ειχες προθερμανει καλα τον φουρνο σου σε δυνατη θερμοκρασια?Για να ψηθουν σωστα θελουν πολυ δυνατο φουρνο στην αρχη και μετα χαμηλωνουμε. 
Τα σουδακι ειναι πετυχημενα οταν φουσκωσουν,ροδισουν και μεσα ειναι κουφια.
 
margarita79
19. 01-12-2009 17:08
 
Τωρα που ξανακοιτάω την συνταγή Μαργαρίτα μου νομίζω οτι το βρήκα το λάθος μου. Εσυ λες νερό 170 γρ. κι εγώ το μέτρησα σε ml. Αν θυμάμαι καλά έχουν διαφορά σαν μέτρηση οπότε μάλλον έβαλα περισσότερα υγρα. :cry
 
mariaZ
20. 01-12-2009 17:22
 
Την εχω πατησει και εγω ετσι παο τοτε που μπηκαν τα μπιμπερο στο σπιτι(σε πιανω ε?) :grin
 
margarita79
21. 01-12-2009 17:34
 
Τωρα που το ξανασκεφτομαι μαλλον δεν ηταν αυτο μιας και στο νερο τα ml ειναι ιδια με τα γραμμαρια..το τσεκαρα μολις για σιγουρια και ειναι σωστο.. :?
 
margarita79
22. 09-04-2012 19:38
 
τα εφτιαξα με ζαμπον και εγιναν αναρπαστα! σε λιγες μερες θα τα ξαναφτιαξω!!
 
georgi79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 )