| Υλικά:
- 1 φλυτζάνι αλεύρι
- 1 φλυτζάνι γάλα
- 1 αυγό
- λίγο αλάτι
- μπεικιν πάουντερ (στη μύτη του κουταλιού)
- μέλι - κανέλλα
|
Εκτέλεση
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι ελαιόλαδο, παίρνουμε κουταλιά κουταλιά και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρονται ζεστές και μέλι και κανέλλα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 29723 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |