Πολύ εύκολο, γρήγορο και νόστιμο φαγητό! Μπορεί φυσικά να γίνει και χωρίς τη μαρινάτα.Υλικά:
- 2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 3 κουταλιές της σούπας γούστερ σως
- ½ κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα κόκκινη γλυκιά
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού corn flour διαλυμένο σε ελάχιστο νεράκι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Υλικά για τη μαρινάτα: - Ελαιόλαδο
- Κόκκινο κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο δεντρολίβανο
- 3-4 φύλλα δάφνης
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και μαρινάρουμε το κρέας μέσα στο μίγμα αυτό για μια νύχτα. Εκτέλεση:
Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι και την πιπεριά μέχρι να μαραθούν λιγάκι και προσθέτουμε το ψαρονέφρι (τη μαρινάτα την πετάω). Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμη και μόλις φύγουν τα περισσότερα υγρά αφαιρώ το περιττό λίπος με ένα κουτάλι αν θέλω. Σβήνω με τη γούστερ σως, προσθέτω την κρέμα γάλακτος, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα και το αλάτι και περιμένω να δέσει λίγο η σάλτσα. Βοηθάω το δέσιμο με το corn flour και σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρύζι μπασμάτι βρασμένο με λίγο αλατάκι και λίγο βουτυράκι. Καλή επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 18776 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |