Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πατάτες.... παραγεμισμένες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vago   
Τετάρτη, 26/12/07
img_1712_400

Υλικά:

  • 5 μεγάλες πατάτες
  • 1/2 κουπα τυρί κίτρινο τριμμένο
  • 2 κ.σ. τυρί φιλαδέλφεια
  • 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση:

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τρίβουμε τη φλούδα με το σφουγγαράκι να καθαρίσει πολύ καλά και να ασπρίσει. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν αλλά οχι να να παραβράσουν και να διαλυθούν. Τις βγάζουμε απο το νερό και τις σταγγίζουμε. Βγάζουμε λίγη φλούδα απο πάνω και με ένα μικρό κουταλάκι αφαιρούμε όση περισσοτερη ψίχα μπορούμε. Βάζουμε την ψίχα της πατάτας σε μπώλ και τη λιώνουμε λίγο με το πιρούνι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πατάτες προσέχοντας να μην τις διαλύσουμε. Τυλίγουμε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε 10' στο γκριλ ή ατύλιχτες για 3' στα μικροκύμματα. Σερβίρονται ζεστές.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 7163
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 13-11-2008 08:34
 
Μουρλια εγιναν !!! εγω να σου πω εκανα μια παραλαγη με πολυ πολυ προσοχη τις αδειασα και τις εκανα γεμιστες , Τελεια συνταγη
 
filitsa
2. 13-11-2008 08:48
 
Εννοείς ότι τις άδειασες πριν τις βράσεις ή ότι δεν τις έβρασες καθόλου? Γιατί κι εγώ τις άδειάζω και μετά τις ξαναγεμίζω αλλά αφού πρώτα τις βράσω. Χαίρομαι που σου άρεσαν. :)
 
vago

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 30/01/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός