| Υλικά:
- 5 μεγάλες πατάτες
- 1/2 κουπα τυρί κίτρινο τριμμένο
- 2 κ.σ. τυρί φιλαδέλφεια
- 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- αλάτι - πιπέρι
|
Εκτέλεση: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τρίβουμε τη φλούδα με το σφουγγαράκι να καθαρίσει πολύ καλά και να ασπρίσει. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν αλλά οχι να να παραβράσουν και να διαλυθούν. Τις βγάζουμε απο το νερό και τις σταγγίζουμε. Βγάζουμε λίγη φλούδα απο πάνω και με ένα μικρό κουταλάκι αφαιρούμε όση περισσοτερη ψίχα μπορούμε. Βάζουμε την ψίχα της πατάτας σε μπώλ και τη λιώνουμε λίγο με το πιρούνι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πατάτες προσέχοντας να μην τις διαλύσουμε. Τυλίγουμε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε 10' στο γκριλ ή ατύλιχτες για 3' στα μικροκύμματα. Σερβίρονται ζεστές. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 8551 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |