Υλικά:
- 1/2 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα
- 200 γραμ, λουκανικάκια φρανκφούρτης
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 κονσέρβα μανιτάρια
- 1 πιπεριά
- 300 γραμ. ρεγγάτο τριμμένο
- 1 κουτί χυμό ντομάτας συμπυκνωμένο
- διάφορα μυρωδικά
Εκτέλεση:
Βράζω τα κοχύλια για 10' σε αλατισμένο νερό. Σουρώνω και αφήνω στην άκρη. Ψιλοκόβω τα λουκανικάκια, το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια (εγώ τα έκοψα παρα πολύ μικρά) και τα σωτάρω σε λίγο λάδι. Γεμίζω τα κοχύλια με το μειγμα και τα βάζω σε πυρεξ. Ετοιμάζω μια σάλτσα με το χυμό ντομάτας, λίγο λαδι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνω τα κοχύλια.Ρίχνω απο πάνω το τριμμένο τυρί και ψήνω στους 170 C μέχρι να ροδίσει. Καλή όρεξη! | |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9295 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |