Υλικά
- 1 πακετο φύλλο για πιτες
- 2 πακετα τυρι κρεμα φιλαδελφια
- 1κιλο γαριδες φρεσκιες καθαρισμενες
- 2 πιπεριες φλωρινης απο βαζο ψιλοκομενες
- μισο ματσακι ανιθο
- 3 κ.σ κεφαλογρβιερα τριμμενη
Εκτέλεση
Βραζουμε τις γαριδες για πεντε λεπτα και τις στραγγιζουμε. Ανακατεουμε το τυρι, τις γαριδες, την κεφαλογραβιερα, τον ανηθο και τις πιπεριες ψιλοκομενες . Κόβουμε το φυλλο σε λωριδες και βαζουμε μια κουταλια της σουπας σε καθε φυλλο και τυλιγουμε μπουρεκακια. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν. Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 9437 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |