Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
bookmark 
Συχνές αναζητήσεις

αγκινάρες   αρνάκι   γαρίδες   γεμιστά   γιαούρτι   κολοκυθάκια   κοτόπουλο   κουλουράκια   λαχανικά   μακαρόνια   μανιτάρια   μαρμελάδα   μελιτζάνες   μοσχάρι   μπέικον   μπισκότα   μπριζόλες   ντομάτα   παγωτό   πατάτες   πιπεριές   πορτοκάλι   σοκολάτα   σουφλέ   σπανάκι   τάρτα   τούρτα   τυρόπιτα   φιλέτο   χοιρινό   χταπόδι  

Προτεινόμενος πλοηγός
Μπουρεκάκια με παστουρμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Κυριακή, 13/01/08
Υλικά
  • 250 γραμ. παστουρμα σε ψιλες φετες
  • 150 γραμ. ζαμπον
  • 150 γραμ. μπεικον
  • 250 γραμ. γκουντα
  • 80 γραμ. κεφαλοτυρι
  • 150 γραμ. ροκφορ
  • 2 πιπεριες φλωρινης απο βαζο
  • 1 πακετο φυλλο για πιτες
Εκτέλεση

Τριβουμε τα τυρια, ψιλοκοβουμε τον παστουρμα, το ζαμπον, το μπεικον,,τις πιπεριες και ανακατευουμε καλα. Κοβουμε το φυλλο σε λωριδες και βαζουμε μια κουταλια της σουπας απο το υλικο. Τυλιγουμε σε μπουρεκακια και τηγανιζουμε σε καυτο ελαιολαδο.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 7714
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/06/10 )