Υλικά - 1 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο
- 3 κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φετες
- 5 κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
- 1/2 κ,γ ταμπασκο
- 1 φλυτζανι αλευρι
- 1 φλυτζανι γαλα
- 1 ματσακι μαιντανο
- 8 λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες
- 5 αυγα χτυπημενα
- 1 φλυτζανι κεφαλογραβιερα
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση Βαζουμε το αλευρι σε ενα μπωλ, ριχνουμε το γαλα λιγο λιγο και φτιαχνουμε ενα κουρκουτι.. ζεσταινουμε το μισο λαδι, σοταρουμε τα κρεμμυδια και τα φρεσκα να μαλακωσουν, κατεβαζουμε αποτη φωτια ριχνουμε το ταμπασκο και τα ριχνουμε στο κουρκουτι. Κατοπιν ριχνουμε τα αυγα, το τυρι, τις λιαστες ντοματες, το μαιντανο, αλατοπιπερο και ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι. Λαδωνουμε με μπολικο λαδι ενα ταψι και ριχνουμε μεσα το μιγμα ψηνουμε στους 170 βαθμους μεχρι να ροδισει. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8150 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |