Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μανιτάρια γεμιστά Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τρίτη, 15/01/08
Υλικά
  • 4 μεγαλα μανιταρια πορτομπελο
  • 200 γραμ ανθοτυρο
  • 100 γραμ καπνιστο τυρι
  • 7-8 φετες μπεικον
  • 1 πιπερια φλωρινης
  • λιγο μαιντανο, λιγο φρεσκο θυμαρι
  • ελαιολαδο
  • 1 κρεμμυδι
  • αλατι πιπερι
Εκτέλεση
  • Ψιλοκοβουμε τα κοτσανια απο τα μανιταρια και το κρεμμυδι και τα σωταρουμε στο ελαιολαδο
  • προσθετουμε την πιπερια κομμενη σε κυβους, τον μαιντανο ψιλοκομμενο, αλατοπιπερο ,το τυρι τριμμενο, το μπεικον ψιλοκομμενο
  • ανακατευουμε καλα,γεμιζουμε τα μανιταρια και ψηνουμε σε δυνατο φουρνο για 10 λεπτα. Σερβιρουμε με ψιλοκομμενο φρεσκο θυμαρι

Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 20908
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 15-01-2008 17:52
 
Πολύ καλή συνταγή. Εγώ χρησιμοποιώ συχνά ροκφόρ και πριν τα ψήσω ρίχνω και λίγο λευκό κρασί στο ταψάκι.
 
vilma
2. 15-01-2008 18:00
 
ναι εχεις δικιο μπορεις να βαλεις ουζο παει πολυ με τα θαλασσινα
 
sgrav
3. 16-01-2008 20:11
 
την έβαλα στα αγαπημένα μου!!!γεια στα χερια σου!!! :zzz
 
kleiw

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 18/03/11 )