Υλικα - ενα μικρο μαρουλι
- 1 ματσακι ροκα
- 2 φλυτζανια σπανακι μονο τα φυλλα
- 1 φλυτζανι καρυδια χονδροκομμενα
- 250 γραμ ανθοτυρο
- 3 κ.σ σπορακια ροδιου
- 1 μηλο πρασινο κομμενο σε κυβους
για τη βινεγκρετ - 3 κ.σ λαδι
- 1/2 φλυτζανι ξυδι βαλσαμικο
- 3 κ,σ χυμο ροδιου(1 φλυτζανι σπορους στο μουλτι και σουρωμενους)
- 1 κ.σ μελι
- αλατι πιπερι
Εκτελεση - Πλενουμε καλα τα λαχανικα και τα κοβουμε με το χερι κοβουμε το μηλο σε κυβους και το ραντιζουμε με λεμονι προσθετουμε τα καρυδια και το ανθοτυρο κομμενο σε κυβους
- Τα βαζουμε ολα σε μια σαλατιερα και ανακατευουμε
- Ζεσταινουμε λιγο το μελι να γινει πιο ρευστο και το ανακατευουμε με το χυμο του ροδιου το ελαιολαδο το βαλσαμικο και το αλατοπιπερο
- Περιχυνουμε τη σαλατα και σκορπαμε πανω τους σπορους του ροδιου
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 32314 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |