Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γαύρος Μαρινάτος Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
1/2 κιλό γαύρο
Ξύδι
1-2 κεφάλια σκόρδο
μαϊντανό
ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής
Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους
Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε
Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι
Μετά από 24-30 ώρες, τα βγαζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο
Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρωσεις
Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό
Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί
Διατηρείται στο ψυγείο
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )