Επιλογές μελών
Σάββατο, 20/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Γαύρος Μαρινάτος
Γαύρος Μαρινάτος |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Κυριακή, 27/05/07 | |
Υλικά: 1/2 κιλό γαύρο Ξύδι 1-2 κεφάλια σκόρδο μαϊντανό ελαιόλαδο Τρόπος παρασκευής Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους Τους πλένετε καλά και τους στραγγίζετε Βάζετε τα ψάρια σε ένα ταψάκι και τα καλύπτετε με ξύδι Μετά από 24-30 ώρες, τα βγαζετε και τα καθαρίζετε από το κόκκαλο Τα βάζετε σε ένα ταψάκι, ανοιγμένα φιλέτα σε στρωσεις Πασπαλίζετε κάθε στρώση με ψιλοκομμένο σκόρδο και μαϊντανό Ρίχνετε λάδι μέχρι να καλυφθεί Διατηρείται στο ψυγείο |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023