ΥΛΙΚΑ - 1 φυλλο σφολιατας
- 1 πιπερια πρασινη ψιλοκομμενη
- 1 κρεμμυδι κομμενο σε λεπτες φετες
- 1 ντοματα ωριμη σφικτη
- 250 φετα τριμμενη
- 2 κ.σ ελαιολαδο
- λιγη ριγανη
Εκτελεση - ανακατευουμε ολα τα υλικα και τα απλωνουμε πανω στη σφολιατα
- τυλιγουμε τη σφολιατα και κοβουμε σε φετες
- τις βαζουμε σε ταψι στρωμενο με λαδοκολα
- τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να φουσκωσει και να ροδισει η σφολιατα(γινεται πολυ ωραιο με φυλλο κουρου)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 17706 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |