Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ζύμη κουρού Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 11
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Παρασκευή, 18/01/08

Σας στέλνω τη συνταγή για τη ζυμη κουρου που μου ζητήσατε.

Υλικά

  • 1/2 κιλο φαρινα κοκκινη
  • 250 γραμ μαργαρινη
  • 1 κεσεδακι γιαουρτι
  • 1 αυγο
  • 1 κ.γ αλατι
  • 1 κ.σ χυμο λεμονι

Εκτέλεση

  1. Σε ενα μπωλ βαζουμε το βουτυρο με το αλευρι και το τριβουμε με τα χερια να γινει ψιχουλα.
  2. βαζουμε το γιαουρτι το αυγο το αλατι και το λεμονι και το ζυμωνουμε καλα χωρις αλλο αλευρι ουτε νερο
  3. το σκεπαζουμε με μεμβρανη και το αφηνουμε στο ψυγειο για μια ωρα (αυτη η συνταγη ειναι για δυο φυλλα μη το κανετε λεπτο)

Προσθήκη ως Αγαπημένο (30) | Εμφανίσεις: 49199
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 20-01-2008 01:43
 
Εύκολη και γρήγορη. Το ξέρω. Ωστόσο δεν έχω παρα να πω ευχαριστώ που την εκθέτεις εδώ. ;)
 
Pan
2. 06-09-2010 10:01
 
δοκιμαστε να αντικαταστήσετε τη μαργαρίνη με αγνό βούτυρο αγελάδος. Είναι πιο υγιεινό, αφού η μαργαρίνη έχει trans λιπαρα (κινδυνος-θάνατος) που λείπουν από το αγνό βούτυρο. 
 
www.foccacia.gr
 
foccacia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 07/02/13 )