Υλικά - 4 αχλαδια
- 2 κ.σ βουτυρο
- 2 κ.σ μελι
- 4 κ.σ αμυγδαλα φιλε
- 4 μπαλες παγωτο σοκολατα
Εκτέλεση
- καθαριζουμε τα αχλαδια και τα κοβουμε στα τεσσερα
- λιωνουμε το βουτυρο σε τηγανι και ριχνουμε τα αχλαδια να ροδισουν, περιχυνουμε με το μελι και βραζουμε 3 λεπτα ακομα
- βγαζουμε τα αχλαδια τα στραγγιζουμε και βαζουμε σε πιατο 4 φετες με τετοιο τροπο ωστε να σχηματισουν αστερι
- βαζουμε στο κεντρο μια μπαλα παγωτο και πασπαλιζουμε με αμυγδαλο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 7545 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |