Υλικα - 4 αυγα
- 2 φλυτζανια σιμιγδαλι χοντρο
- 1 φλυτζανι αλευρι για ολες τις χρησεις
- 1 φλυτζανι γιαουρτι
- 1 1/2 κ,γ μπεικιν
- 1 βανιλια
- 1 φλυτζανι σπορελαιο
- 1 φλυτζανι ζαχαρη
- 2 κ.γ ξυσμα λεμονιου
Σιροπι - 4 ποτηρια ζαχαρη
- 3 1/2 ποτηρια νερο φλουδες λεμονι
Εκτελεση - κοσκινιζουμε σε μεγαλο μπωλ το αλευρι το σιμιγδαλι και το μπεικιν σε αλλο μπωλ
- χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη προσετουμε το γιαουρτι και ενα ενα τα αυγα
- οταν δεσουν τα υλικα προσθετουμε το αλευρι με το σιμιγδαλι και ανακατευουμε καλα
- αλειφουμε ενα ταψι 36νο με σπορελαιο και το αλευρονουμε
- αδειαζουμε το μιγμα και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα
- οταν ψηθει ριχνουμε λιγο λιγο το σιροπι το ραβανι
- θα αποροφησει ολο το σιροπι και θα διπλασιαστει σε ογκο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (18) | Εμφανίσεις: 32844 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |