Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γαρίδες πιλάφι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες
1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα
8 φέτες μπείκον σε κομματάκια
3/4 φλιτζανιού νερό
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
150 γραμμάρια ρύζι
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη λίγο πιπέρι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι θυμάρι

Τρόπος παρασκευής
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ψήνετε καλά το μπείκον.
Το αφαιρείτε και τσιγαρίζετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι στο λίπος του.
Κομματιάζετε τις ντομάτεςκαι τις ρίχνετε στην κατσαρόλα μαζί με το νερό.
Μόλις βράσουν ρίχνετε το ρύζι και τα μπαχαρικά.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20'.
Προσθέτετε τις γαρίδες και βράζετε για άλλα 10-12' μέχρι να μαλακώσουν οι γαρίδες.
Γαρνίρετε με το μπείκον και σερβίρετε.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )