Υλικα Για τα βραχακια - 1 φλυτζανι καρυδια ελαφρα σπασμενα
- 2 ασπραδια αυγου
- 1/2 φλυτζανι ζαχαρη αχνη
- 3 κ.σ αλευρι
- 3 κ.σ κακαο
Για τη σοκολατα - 100 γραμ κουβερτουρα
- 100 γραμ κρεμα γαλακτος
- 1 κουταλια μελι
Εκτέλεση - σε ενα μπωλ χτυπαμε τα ασπραδια σφικτη μαρεγκα και ριχνουμε λιγη λιγη τη ζαχαρη
- σε αλλο μπωλ ανακατευουμε το αλευρι το κακαο τα καρυδια και τα προσθετουμε στη μαρεγκα
- κατοπιν με ενα κουταλι παιρνουμε λιγο απο το μιγμα φτιαχνοντας μικρα βραχακια τα οποια αραδιαζουμε σε ενα ταψι και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 20 λεπτα
Για τη σοκολατα - λιωνουμε τη σοκολατα σε μπαιν μαρι σε μια αλλη κατσαρολα
- ζεσταινουμε το μελι με την κρεμα γαλακτος
- μολις βγαλουμε τα βραχακια απο το φουρνο τα περιχυνουμε με σοκολατα οσο ειναι ακομα ζεστη
- βαζουμε τα βραχακια στο ψυγειο και μολις παγωσουν ειναι ετοιμα για σερβιρισμα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 10769 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |