Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χορτόπιτα με χοιρινό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τετάρτη, 23/01/08
Υλικά
  • 2 φυλλα ζυμης κουρου
  • 2 κ,σ βουτυρο
  • 800 γραμ σπανακι ψιλοκομμενο
  • 500 γραμ χορτα διαφορα(λαπαθα καυκαληθρες)ψιλοκομμενα
  • 2 πρασα ψιλοκομμενα
  • 500 γραμ χοιρινο κομμενο σε κομματακια
  • 1 ματσακι ανιθο και 1 ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενα
  • 250 γραμ φετα τριμμενη
  • 3 αυγα
  • 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο
  • αλατι και πιπερι
Εκτέλεση
  1. σε ενα τηγανι σωταρουμε το χοιρινο να ροδισει
  2. σεμια κατσαρολα ριχνουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε ολα τα χορταρικα και τα στραγγιζουμε απο το περιτο λαδι
  3. σε μια λεκανη ανακατωνουμε τα χορταρικα, το χοιρινο ,τη φετα, τα αυγα, το μαιντανο, τον ανιθο και το υπολοιπο λαδι
  4. βουτυρωνουμε ενα μεγαλο ταψι, στρωνουμε το ενα φυλλο και απλωνουμε τη γεμιση. καλυπτουμε με το αλλο φυλλο
  5. χαραζουμε την πιτα και αλειφουμε με βουτυρο, ραντιζουμε με νερο και ψηνουμε 1 ωρα στους 180 βαθμους

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5345
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 27-01-2008 00:47
 
πω πω!πω!νόστιμη πιτουλα!!!αχ!που να βρω διαφορα χόρτα εδώ??προστέθηκε στα αγαπημένα!!!BRAVO!!!! :zzz
 
kleiw
2. 23-01-2008 22:28
 
To xoιρινό όσο ψιλοκομμένο και να είναι,με το σοτάρισμα έχει ψηθεί ή θέλει και κάποιο ψήσιμο ακόμα;
 
Lia_P
3. 24-01-2008 08:06
 
οταν το χοιρινο ειναι μπουκιτσες και σωταριστει καλα μετα ψηνεται μεσα στην πιτα δεν εχει προβλημα μην ξεχνας οτι η πιτα ψηνεται μια ωρα
 
sgrav
4. 24-01-2008 10:44
 
Νόστιμη χορτόπιτα. Συνδυάζει τα πάντα. Ακόμη για και εκδρομή την βλέπω... Ευχαριστούμε για την πρωτότυπη συνταγή σου.
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/03/11 )