Υλικά
- Ένα μέτριο κρεμμύδι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Η φασολάδα που σας έχει περισσέψει
Εκτέλεση - Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι μέχρι να μαραθεί.
- Κατόπιν ρίχνουμε τη φασολάδα και την αφήνουμε μέχρι να τραβήξει όλα της τα υγρά.
- Μεζές έτοιμος για ουζάκι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 15362 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |