Υλικά - 1/2 κλο ανθοτυρο
- 2 αυγα
- 1/4 της κουπας αλευρι
- 1/2 κουπα ψιλοκομμεο δυοσμο
- 1/2 κουπα ψιλοκομμενο μαιντανο
- αλατι και πιπερι
- αλευρι για το τυλιγμα
Εκτέλεση - σε ενα μπωλ λιωνουμε το ανθοτυρο με ενα πηρουνι. προσθετουμε τα αυγα τα μυρωδικα αλατι και πιπερι και ανακατευουμε καλα
- αφηνουμε το μιγμα στο ψυγειο για 1 ωρα να σφιξει
- παιρνουμε κομματακια απο το μιγμα και πλαθουμε μπαλακια στο μεγεθος καρυδιου
- αλευρονουμε και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9777 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |